Prometni Znakovi APK

By novaneapp

Prometni Znakovi Prometni Znakovi

100% besplatno! Popis glavnih prometnih znakova i njihovog značenja, jednostavan i pristupačan bez internetske veze. Testirajte svoje znanje ili izmijenite svoj ispit vozačke dozvole.

Više od 200 ploča navedenih i klasificiranih prema temi.

Ploče indikatora
Ploče sjecišta
Bond ploče
Znakovi opasnosti
Ploče za ugradnju
Kraj zabranjenih ploča
Završna obaveza panela
Znakovi zabrane

Idealno za osposobljavanje i polaganje ispita za vozačku dozvolu ili za pregledavanje prometnih znakova.

Ova besplatna verzija uključuje: revizija listova prometnih signala,

Slobodno ostavite svoje komentare i primjedbe i napominjete prijavu.

Prometni znakovi ili prometni znakovi su znakovi podignuti na stranu ili iznad cesta kako bi dali upute ili pružili informacije korisnicima ceste. Najraniji znakovi bili su jednostavni drveni ili kameni prekretnici. Kasnije su uvedene znakove s usmjerenim rukama, na primjer, prstiju u Ujedinjenom Kraljevstvu i njihove drvene kolege u Sachsenu.

S prometnim količinama koji se povećavaju od tridesetih godina prošlog stoljeća, mnoge su zemlje usvojile slikovne znakove ili na drugi način pojednostavnile i standardizirale svoje znakove kako bi prevladale jezične barijere i poboljšale sigurnost prometa. Takvi slikovni znakovi koriste simbole (često siluete) umjesto riječi i obično se temelje na međunarodnim protokolima. Takvi su znakovi prvi put razvijeni u Europi, a većina je zemalja prihvatila ih u različitim stupnjevima.
Ova aplikacija sadrži znakove na cesti u različitim kategorijama kao što su:
OPASNOSTI UPOZORENJA OPASNOSTI
PRIORITETNE ZNAKOVE
ZABRANA ILI REGULATORNE ZNAKOVE
OBVEZNA ZNAČAJA
INFORMACIJE, OBJEKTI ILI SERVISNI ZNAKOVI
MEĐUNARODNE CESTE ZNAKOVA
ZAJEDNIČKE CESTE.
- Obvezni znakovi
- Znakovi opreza
- Znakovi informiranja
- Oznake na cesti
- Pravila vožnje
- Prometni signali
- Signali za rukom prometne policije
- Kodovi registracije vozila
- Kviz za prometne znakove

Ova aplikacija također pomaže novim učenicima u vožnji da temeljito razumiju pravila vožnje, prometne znakove i prometne signale prije odlaska na polaganje vozačke dozvole. Ova aplikacija također pomaže novim učenicima da pouzdano provode test za vožnju i prometni signal za licencu. Ova aplikacija također pomaže u prepoznavanju registrirane države vozila. Putem praksi testiranja prometnih znakova pomaže svima da nauče cestu i prometne znakove u cijelosti. Ova aplikacija pravila o prometu pomaže svima da slijede pravila i propise o prometu. Prometna pravila i razumijevanje znakova važni su za svakog građanina. Svatko bi trebao imati poznavanje prometnih znakova i prometnih signala. Dodatni interaktivni kviz dio za poboljšanje znanja. test prometnog signala i ostali obvezni prometni znakovi dodaju se u kvizu kako bi se poboljšalo znanje.

Prometni Znakovi Tags
Comments